Welkom Deveny!

CareAbout stelt voor: Welkom Deveny!

Mijn naam is Deveny Anjuli Jagram. Ik ben 23 jaar oud en ik kom uit Zoetermeer. Ik ben passievol, heb een drang om avontuurlijk te leven en ik heb een voorliefde voor Recruitment. Ik heb gekozen om te werken bij CareAbout omdat het een kleinere organisatie is, wat ervoor zorgt dat de lijnen kort zijn, de sfeer persoonlijk is en de groeimogelijkheden bijna oneindig zijn. Dit sluit volledig bij mij aan.

Waar ik enorm veel waarde aan hecht is loyaliteit. In mijn privésfeer EN mijn werksfeer. Mijn vrienden en familie zouden mij omschrijven als iemand die veel praat, houdt van gezelligheid maar ook iemand die heel serieus en rustig kan zijn wanneer de situatie dit vraagt.

Een van mijn talenten is mijn mensenkennis. Op deze manier maak ik vaak een goede match! Ik heb inmiddels een goede basis aan ervaring binnen de recruitment branche opgebouwd. Zowel aan de klant- als kandidaat zijde. Ik heb een frisse blik, waardoor ik nieuwe ideeën kan aandragen en ik bruis van de energie. Ik streef naar perfectie, daarbij wel beseffende dat vallen hoort bij opstaan!

Deveny Jadram
Tijd voor een gesprek!

Mocht je een keer gezellig willen kletsen en elkaar beter leren kennen, stuur me dan een berichtje!

T: 06 40963162
E: d.jagram@care-about.nl

Over de auteur Timothy Hoolhorst
Timothy is de oprichter van CareAbout. De kennis uit zijn studies geneeskunde en bedrijfskunde combineert hij dagelijks om de communicatie in de zorg iedere dag weer een stukje beter te maken!

Gerelateerde berichten

Beoordelen

Beoordeeld op uiterlijk

Beoordeeld op uiterlijk Een praktijk in een achterstandspraktijk in Midden-Nederland. Ik val hier een aantal dagen in. Het is ochtend, de telefoon gaat. Ik krijg

Lees verder »
Samenwerken bij CareAbout!

Samenwerken doe je zo!

Startdag maart 2021 Binnen CareAbout wordt er achter de schermen met man en macht gewerkt om iedere maand een mooie online Academy-week neer te zetten.

Lees verder »