Goedemorgen! Deze week in ‘CareAbout stelt voor’: Bertha!

Zou je wat meer kunnen vertellen over jezelf?
Ik ben Bertha, 33 jaar oud en woon in Weesp. Ik heb verschillende opleiding gevolgd in de medische richting en ook toerisme. In de zorg voel ik mezelf veel beter, omdat ik mensen helpt. Mijn hobby’s zijn zwemmen, thuis rustig ontspannen film kijken of een boek lezen en met me vrienden samen zijn.

Hoe zijn de eerste weken bij de praktijk bevallen?
De eerste weken zijn me goed bevallen. De trainings tweedaagse en een Fysiotherapeut die op de CareAbout Aandachtsavond over zijn beroep kwam praten, waren super interessant. Zo leer je ook, beter adviezen te geven aan mensen die het nodig hebben.

Waarom heb je voor CareAbout gekozen?
Ik heb voor CareAbout gekozen, omdat ze in mij geloven zoals ik in hen gelooft.