CareAbout stelt voor!
 
Deze maand starten we met een nieuwe rubriek: het voorstellen van onze TOP-assistenten van de toekomst. Deze week: Dina!
?‍♀️Voorstellen
Mijn naam is Dina Haddadi, en ik ben 21 jaar oud. Ik heb de opleiding tot dokters assistent gevolgd en heb ondertussen 1,5 jaar ervaring bij verschillende reguliere huisartsen praktijken, maar ook in praktijken die gespecialiseerd zijn in Antroposofie. Naast mijn werk ben ik vrijwilligster bij stichting 2gather. Dat is een stichting voor jong en oud die ontwikkeling van individuen en groeperingen centraal hebben staan , zowel bij sport als in persoonlijke ontwikkeling. organiseren van sportdagen, trainingen etc. Daar ben ik zelf bijna 10 jaar vrijwilligster. En ik doe het nog steeds met veel plezier
 
?Hoe zijn de eerste weken biasdfasdfj de praktijk bevallen?
Mijn eerste weken gingen vlekkeloos, ik heb gewerkt in praktijken die mij met open armen ontvingen. communicatie ging goed, ik wist waar ik met mijn vragen terecht kon. ik werd goed begeleid.
 
Waarom heb je voor CareAbout gekozen?
Omdat bij CareAbout contact met patient centraal staat. En we altijd ervoor willen verzorgen dat patiënten gesprekken als prettig ervaren.
?‍?Wat zou je graag willen leren bij CareAbout?
Het helpen van assistenten in opleiding, om ook hen te leren om de patiënt centraal te stellen.
 
?Wat moeten we tot slot echt weten over jou?
Iedereen mag mij ’s nachts wakker maken voor een film waar ik echt om kan lachen
?Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd