Welkom Iza!

Mijn naam is Iza van den Beek, ik ben 27 jaar jong en ik kom uit Nijmegen. In januari jl. ben ik begonnen met de opleiding tot doktersassistente en het bevalt me heel goed! In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriend en vriendinnen leuke activiteiten aan het doen. Op dit moment ben ik aan het trainen voor de Vierdaagse 2019! Verder ben ik mantelzorgster en vrijwilligster bij het Odensehuis, dagbesteding voor jonge mensen met geheugenstoornissen. Hier haal ik veel voldoening uit!

Hoe zijn de eerste weken bij de praktijk bevallen?
Ik ben pas 2 weken in de praktijk begonnen, maar het team van ProPersona verwelkomt me hartelijk! Ze nemen de tijd om mij te begeleiden en ik heb het al erg naar mijn zin.

Waarom heb je voor CareAbout gekozen?
Ik heb voor CareAbout gekozen, omdat ik zie hoe de werkdruk voor de doktersassistente steeds hoger wordt waardoor de patiënt niet meer de optimale zorg kan krijgen. CareAbout biedt assistenten hierin ondersteuning en dat vind ik erg mooi!

Wat zou je graag willen leren bij CareAbout?
Ik wil leren zekerder te zijn van mezelf, durven fouten te maken en zo het beste uit mezelf te halen! Zo kan ik ook de patiënten de beste zorg aanbieden.

Wat moeten we tot slot echt weten over jou?
Ik heb vroeger aan hiphop-danswedstrijden meegedaan en deze passie ga ik dit jaar weer oppakken!?

Motto:
Behandel anderen zoals jij ook behandeld zou willen worden!