formtest

Leuk om kennis met je te mogen gaan maken!

Laat ons weten wie je bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Leuk dat je op het punt staat om te solliciteren bij CareAbout! Met veel passie en enthousiasme begeleiden wij als detacheringsorganisatie iedere dag onze zorgprofessionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wij geloven dat de communicatie in de zorg verbeterd kan worden door hier elke dag weer mee bezig te zijn. Bij CareAbout richt je je niet alleen samen met jouw collega’s op het verbeteren van de communicatie in de zorg, ook ben je dagelijks bezig met jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Je stelt doelen en maakt samen met jouw People Manager een plan om deze doelen te behalen. Tijdens de maandelijkse aandachtsavonden komen we gezellig bij elkaar om een hapje te eten en leer je elke maand weer nieuwe materie.

Bij CareAbout staat jouw ontwikkeling voorop en vinden we het belangrijk dat je voldoende afwisseling hebt in je werkzaamheden, want door variatie blijf je leren. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen in jouw vakgebied én als persoon? You’re only one step away!

Solliciteren

Voor welke functie wil je bij ons solliciteren?
Upload jouw CV (.pdf, .doc of .docx. Maximaal 8 Mb)