Over CareAbout

Een organisatie met een ambitie

CareAbout gelooft in aandacht voor communicatie. Zeker in de gezondheidszorg. Gezondheid is het meest kostbare bezit van iedereen en juist daarom is goede communicatie daarover van essentieel belang.

Door de toenemende taakverschuiving naar de eerste lijn, de stijging van administratieve lasten en een groeiende zorgvraag komt echter juist die belangrijke communicatie steeds meer onder druk te staan.

CareAbout bestaat om de communicatie in de zorg elke dag weer een stukje beter te maken en daarmee de zorg te verbeteren.

Uit de praktijk
Een toenemend personeelstekort, de uitbreiding van taken en groeiende zorgbehoefte bij patiënten. Dat is wat wij merkten in de praktijk. De werkdruk neemt toe en zorgt ervoor dat we niet meer toekomen aan hetgeen wat we het belangrijkst vinden: het leveren van goede zorg. Timothy (student geneeskunde), Arno (arts) en Stefan (apotheker), vonden het daarom tijd voor verandering.

 

Onze oplossing
Het ontplooien van assistenten zodat zij bij elk contactmoment aandacht geven en het persoonlijk maken. Middels ons Ontplooiingstraject bieden wij assistenten de mogelijkheid om de assistent van de toekomst te worden: een assistent die zowel professioneel als ook persoonlijk optimaal ontwikkeld is. Benieuwd wat dit Ontplooiingstraject inhoudt? Bekijk dan snel het ontplooiingstraject!

 

Visie
In de zorg draait alles om goede communicatie. En om goede samenwerking. Daarom combineert CareAbout dit in haar Ontplooiingstraject: assistenten die de mogelijkheid krijgen zich maximaal te ontplooien tot de assistenten van de toekomst. Op die manier zorgen we er samen met de praktijken voor dat er nu en in de toekomst aandacht blijft bestaan voor de communicatie en bereikbaarheid van de zorg.

 

Missie
Wij blijven doorgaan tot elk contactmoment in de zorg gaat over de mens achter de patiënt: persoonlijk en met aandacht. Pas dan en ook alleen dan, stoppen wij!