CareAbout voor Apotheken

CareAbout voor apotheken

Apothekersassistenten of Apothekers nodig? CareAbout heeft de meest complete ondersteuning voor uw team.

Icoon met slot transparant

Geen wisselingen in zorgverleners: we dragen bij aan een vast team.

Icoon met vinkje transparant

Alle zorgverleners van CareAbout zijn kwaliteitsregister geregistreerd.

Icoon 130 transparant

 Zorgverleners van CareAbout die iedere dag huisartsen en apotheken door heel Nederland ondersteunen.

CareAbout Detachering

Middels CareAbout Detachering kunt u gebruik maken van de inzet van één van onze collega’s die gedurende de gehele gewenste periode uw team komt versterken. Bij de detachering vinden we het belangrijk dat we bijdragen aan de continuïteit van uw team. We wisselen daarom zo min mogelijk en zoeken naar de meest passende oplossing. 

CareAbout Flexpool

Heeft u een enkele dag of enkele dagen ondersteuning nodig? Dan zijn onze collega’s uit de Flexpool misschien wel een passende oplossing. 

We houden van snel schakelen, zeker als de nood hoog is. Samen kijken we graag naar welke oplossing voor uw apotheek het meest gewenst en geschikt is. 

CareAbout op Projectbasis

Met de inzet van CareAbout op Projectbasis kunnen processen geoptimaliseerd, versneld en verbeterd worden. Door het uit handen nemen van bepaalde projecten, blijft er voor de apotheek tijd vrij om de zorg te leveren die op dat moment nodig is in de apotheek. Denk aan:

Loopt u tegen andere projecten in uw apotheek aan? Neem gerust contact met ons op en we zullen in overleg kijken hoe we u en uw apotheekteam op een passende manier kunnen helpen en ondersteunen.

Het Ontplooiingstraject, nader uitgelegd

De Ontplooiingstrajecten van CareAbout zijn unieke traineeships ontwikkeld om onze  gediplomeerde zorgverleners verder te ontwikkelen. Het Ontplooiingstraject zorgt voor ervaringsverbreding, persoonlijke ontwikkeling en kennisverdieping.

Na afloop van het traineeship stromen ze kosteloos uit bij één van onze opdrachtgevers. Het is ons doel om hen te ontplooien zodat zij verder ontwikkeld terugkomen in de sector.

CareAbout Ontplooiingstraject

Neem contact op met Frans of Babette, onze Accountmanagers

Heeft u een tijdelijk of structureel probleem? Laat het ons weten!

Graag komen we langs voor een kop koffie, zodat wij samen door een persoonlijke en betrokken aanpak de juiste oplossing gaan vinden. Tot snel!

Stel je vraag aan Babette of Frans
Frans Apperloo 1
Babette de Kuijper

Het proces van samenwerken

Samenwerken begint door goed te luisteren. We hebben ons samenwerkingsproces zorgvuldig ontwikkeld, zodat we daadwerkelijk uw vraagstukken begrijpen en kunnen meedenken in oplossingen.

Een vrijblijvende kennismaking
Past CareAbout bij u? én past u bij CareAbout?
CareAbout-Behoeftescan
Mogelijke interesse?
Dan sturen we graag een vrijblijvend voorstel op basis van uw behoeften.
Kennismaking met de assistent of apotheker
Wanneer uw vraagstuk wordt beantwoord met ons voorstel gaan we over tot actie. Voordat onze medewerker start, is er natuurlijk altijd eerst een persoonlijke kennismaking.
Aan de slag!
Contact en evalueren
Na de start is het voor ons niet klaar. We blijven continu met u in contact en evalueren doorlopend.

Al onze assistenten zijn in het Nationale Kwaliteitsregister geregistreerd en volgen ieder jaar de benodigde bij- en nascholingen bij geaccrediteerde instituten om hun inschrijving te behouden.

Daarnaast zorgen we middels de CareAboutAcademy ervoor dat onze gediplomeerde assistenten zich kunnen blijven door ontwikkelen middels trainingsdagen, een online CareAboutAcademy, intervisie en maandelijkse Aandachtsavonden.

Academyv2

CareAbout is partner van de volgende collectieven:

apotheekloket logo
Alliance Healthcare en CareAbout

Download brochure

Lees in deze brochure wat CareAbout kan betekenen voor uw apotheek. Vul de onderstaande gegevens in om deze brochure te ontvangen in uw mail.