CareAbout voor Apotheken

Apothekersassistenten of Apothekers nodig?

CareAbout is de meest complete ondersteuning voor uw team.

Geen wisselingen in zorgverleners: we dragen bij aan een vast team.

Alle zorgverleners van CareAbout zijn kwaliteitsregister geregistreerd.

 Zorgverleners van CareAbout die iedere dag huisartsen en apotheken door heel Nederland ondersteunen.

Waarom ik geen dokter ben geworden …

Mijn naam is Timothy Hoolhorst en ben de oprichter van CareAbout.

In 2013 begon ik met de studie Geneeskunde te Utrecht, maar na de eerste drie jaar had ik het gevoel dat ik iets miste. Tijdens mijn junior coschappen kwam ik er al snel achter dat de huidige manier van werken mij frustreerde. Ik was geneeskunde gaan studeren om iets te kunnen betekenen voor mensen. Ik had echter het gevoel dat de huidige manieren van werken dat niet mogelijk gingen maken. Ik besloot aanvullend een master bedrijfskunde te doen om meer van het bedrijfsmatige in de zorg te begrijpen.

Tijdens mijn master ben ik veel gaan werken als doktersassistent in huisartspraktijken en werkte ik regelmatig achter de schermen in de apotheek. Toen besefte ik hoe en waarom de huidige werkwijzen ertoe hebben geleid dat de tijd en aandacht voor de patiënt naar de achtergrond is verdwenen.

In 2017 heb ik daarom CareAbout opgericht en besloten de master geneeskunde te laten voor wat het is en de droom om dokter te worden achter me gelaten. Sindsdien is het mijn missie om de aandacht voor de mens in de patiënt terug te brengen in de zorg en op die manier wél iets te kunnen betekenen voor mensen op een schaal die ik als individuele arts nooit had kunnen bereiken.

CareAbout op locatie

Met CareAbout op Locatie kunt u gebruik maken van de inzet van één van onze apothekers of apothekersassistenten die gedurende een kortdurende of een langdurige periode uw team komt versterken voor een vast aantal uur per week.

We luisteren goed naar uw behoefte en matchen de apotheker of apothekersassistent die het beste bij uw situatie aansluit.

CareAbout op Afstand

Middels ons Farmaceutisch Center (FarmaCenter) zijn wij in staat uw apotheek te ontlasten zodat uw team zich kan focussen op de patiënt in de apotheek. Op deze manier krijgt de patiënt de zorg die hij/zij verdient.

Denk hierbij aan de volgende opdrachten:

Specialistische zorg:

Naast de specialistische zorg kunnen wij vanuit het FarmaCenter uw apotheek ook op de volgende taken ontlasten:

We verlagen hierdoor de werkdruk in de apotheek voor u en uw team, zodat zij de zorg aan de patiënt kunnen geven in de apotheek die hij of zij verdient.

CareAbout op projectbasis

Met de inzet van CareAbout op Projectbasis kunnen processen geoptimaliseerd, versneld en verbeterd worden. Door het uit handen nemen van bepaalde projecten, blijft er voor de apotheek tijd vrij om de zorg te leveren die op dat moment nodig is in de apotheek. Denk hierbij aan:

Zorg gerelateerde projecten

Organisatorisch gerelateerde projecten

Loopt u tegen andere projecten in uw apotheek aan? Neem gerust contact met ons op en we zullen in overleg kijken hoe we u en uw apotheekteam op een passende manier kunnen helpen en ondersteunen.

Het Ontplooiingstraject, nader uitgelegd

De Ontplooiingstrajecten van CareAbout zijn unieke traineeships ontwikkeld om onze  gediplomeerde zorgverleners verder te ontwikkelen. Het Ontplooiingstraject zorgt voor ervaringsverbreding, persoonlijke ontwikkeling en kennisverdieping.

Na afloop van het traineeship stromen ze kosteloos uit bij één van onze opdrachtgevers. Het is ons doel om hen te ontplooien zodat zij verder ontwikkeld terugkomen in de sector.

CareAbout Ontplooiingstraject

Het FarmaCenter

Om de werkdruk in de apotheek te verlagen, is het ook mogelijk om ondersteuning te krijgen vanuit ons FarmaCenter. In ons Farmaceutisch Center staat een ervaren team van apothekers, apothekersassistenten en studenten (farmacie/geneeskunde) voor u klaar. Via telefonisch contact met uw patiënten kunnen wij verschillende taken uit handen nemen. Op deze manier behoud u en uw team de volle focus voor de patiënt in de apotheek. Alle taken worden uitgevoerd onder supervisie van één van onze openbaar apothekers. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit én veiligheid van al onze werkzaamheden.

Play Video

Neem contact op met Frans of Babette, onze Accountmanagers

Heeft u een tijdelijk of structureel probleem? Laat het ons weten!

Graag komen we langs voor een kop koffie, zodat wij samen door een persoonlijke en betrokken aanpak de juiste oplossing gaan vinden. Tot snel!

Stel je vraag aan Babette of Frans

Het proces van samenwerken

Samenwerken begint door goed te luisteren. We hebben ons samenwerkingsproces zorgvuldig ontwikkeld, zodat we daadwerkelijk uw vraagstukken begrijpen en kunnen meedenken in oplossingen.

Een vrijblijvende kennismaking
Past CareAbout bij u? én past u bij CareAbout?
CareAbout-scan
Mogelijke interesse?
Dan sturen we graag een vrijblijvend voorstel op basis van uw behoeften.
Kennismaking met de assistent of apotheker
Wanneer uw vraagstuk wordt beantwoord met ons voorstel gaan we over tot actie. Voordat onze medewerker start, is er natuurlijk altijd eerst een persoonlijke kennismaking.
Aan de slag!
Contact en evalueren
Na de start is het voor ons niet klaar. We blijven continu met u in contact en evalueren doorlopend.

Al onze assistenten zijn in het Nationale Kwaliteitsregister geregistreerd en volgen ieder jaar de benodigde bij- en nascholingen bij geaccrediteerde instituten om hun inschrijving te behouden.

Daarnaast zorgen we middels de CareAboutAcademy ervoor dat onze gediplomeerde assistenten zich kunnen blijven door ontwikkelen middels trainingsdagen, een online CareAboutAcademy, intervisie en maandelijkse Aandachtsavonden.

CareAbout is partner van de volgende collectieven: