CareAbout voor huisartspraktijken

CareAbout voor huisartspraktijken

Doktersassistenten nodig? CareAbout geeft de meest complete ondersteuning voor uw team.

Icoon met slot transparant

Geen wisselingen in zorgverleners: we dragen bij aan een vast team.

Icoon met vinkje transparant

Alle zorgverleners van CareAbout zijn kwaliteitsregister geregistreerd.

Icoon 130 transparant

 Zorgverleners van CareAbout die iedere dag huisartsen en apotheken door heel Nederland ondersteunen.

Doktersassistenten op locatie

Doktersassistente(n) nodig? Middels onze zorgverleners uit het Ontplooiingstraject bieden wij zowel voor kortdurende als langdurige opdrachten de mogelijkheid om uw onderbezetting op te lossen.

Aan de hand van uw behoeften en periode, doen wij ons best de juiste combinatie te maken!

Neem contact op met Frans of Babette, onze Accountmanagers

Heeft u een tijdelijk of structureel probleem? Laat het ons weten!

Graag komen we langs voor een kop koffie, zodat wij samen door een persoonlijke en betrokken aanpak de juiste oplossing gaan vinden. Tot snel!

Stel je vraag aan Babette of Frans
Frans Apperloo 1
Babette de Kuijper

Het Ontplooiingstraject, nader uitgelegd

De Ontplooiingstrajecten van CareAbout zijn unieke traineeships ontwikkeld om onze  gediplomeerde zorgverleners verder te ontwikkelen. Het Ontplooiingstraject zorgt voor ervaringsverbreding, persoonlijke ontwikkeling en kennisverdieping.

Na afloop van het traineeship stromen ze kosteloos uit bij één van onze opdrachtgevers. Het is ons doel om hen te ontplooien zodat zij verder ontwikkeld terugkomen in de sector.

CareAbout Ontplooiingstraject

Waarom ik geen dokter ben geworden …

Mijn naam is Timothy Hoolhorst en ben de oprichter van CareAbout.

In 2013 begon ik met de studie Geneeskunde te Utrecht, maar na de eerste drie jaar had ik het gevoel dat ik iets miste. Tijdens mijn junior coschappen kwam ik er al snel achter dat de huidige manier van werken mij frustreerde. Ik was geneeskunde gaan studeren om iets te kunnen betekenen voor mensen. Ik had echter het gevoel dat de huidige manieren van werken dat niet mogelijk gingen maken. Ik besloot aanvullend een master bedrijfskunde te doen om meer van het bedrijfsmatige in de zorg te begrijpen.

Tijdens mijn master ben ik veel gaan werken als doktersassistent in huisartspraktijken en werkte ik regelmatig achter de schermen in de apotheek. Toen besefte ik hoe en waarom de huidige werkwijzen ertoe hebben geleid dat de tijd en aandacht voor de patiënt naar de achtergrond is verdwenen.

In 2017 heb ik daarom CareAbout opgericht en besloten de master geneeskunde te laten voor wat het is en de droom om dokter te worden achter me gelaten. Sindsdien is het mijn missie om de aandacht voor de mens in de patiënt terug te brengen in de zorg en op die manier wél iets te kunnen betekenen voor mensen op een schaal die ik als individuele arts nooit had kunnen bereiken.

Timothy Hoolhorst 1

Het proces van samenwerken

Samenwerken begint door goed te luisteren. We hebben ons samenwerkingsproces zorgvuldig ontwikkeld, zodat we daadwerkelijk uw vraagstukken begrijpen en kunnen meedenken in oplossingen.

Een vrijblijvende kennismaking
Past CareAbout bij u? én past u bij CareAbout?
CareAbout-Behoeftescan
Mogelijke interesse?
Dan sturen we graag een vrijblijvend voorstel op basis van uw behoeften.
Kennismaking met de assistent
Wanneer uw vraag wordt beantwoord met ons voorstel gaan we over tot actie. Voordat de assistente start, is er natuurlijk altijd eerst een persoonlijke kennismaking.
Aan de slag!
Contact en evalueren
Na de start is het voor ons niet klaar. We blijven continu met u in contact en evalueren doorlopend.

Al onze assistenten zijn in het Nationale Kwaliteitsregister geregistreerd en volgen ieder jaar de benodigde bij- en nascholingen bij geaccrediteerde instituten om hun inschrijving te behouden.

Daarnaast zorgen we middels de CareAboutAcademy ervoor dat onze gediplomeerde assistenten zich kunnen blijven door ontwikkelen middels trainingsdagen, een online CareAboutAcademy, intervisie en maandelijkse Aandachtsavonden.

Academyv2

Download brochure

Lees in deze brochure wat CareAbout kan betekenen voor uw huisartspraktijk. Vul de onderstaande gegevens in om deze brochure te ontvangen in uw mail.