Doktersassistenten in opleiding

Kom Stagelopen

Voor Doktersassistenten in Opleiding mét passie! ❤️

Let op: beperkt aantal stageplekken per maand, dus kijk snel verder.

💪

Uitstekende begeleiding

Uitstekende, persoonlijke begeleiding door onze ervaren Doktersassistenten 
met passie voor jouw ontwikkeling!

📞

Focus op het belangrijkste

Triage is het grootste onderdeel van je beroep, zeker in de beginfase! Hoe fijn is het als je dit vol vertrouwen kunt inzetten om patiënten te helpen?

🚀

Baangarantie

Na jouw diplomering stroom je door in ons Verbredingstraject mét een vast contract, lease-auto, goed salaris én mensen met passie voor de zorg om je heen. Alles wat je nodig hebt om een vliegende start te maken!

📈

Groeiende organisatie

Een groeiende organisatie met aandacht voor de mens in de patiënt. Ons doel? 500 zorgverleners die dagelijks het verschil maken voor patiënten!

Geen huisartsenpraktijk...? 🤔

We werken met een fasesysteem met in elke fase een nieuwe focus. Je wordt volledig ingewerkt en getraind op ons kantoor in Houten, zodat je zo goed mogelijk naar Fase 2 kan (Fase 1). In Fase 2 ga je aan de slag met het belangrijkste onderdeel: de telefonische triage. Dit doen we in Utrecht samen met een praktijk, waar we een Centrale Backoffice hebben georganiseerd zodat jij de ruimte en tijd krijgt de triage echt onder de knie te krijgen. Dit allemaal onder begeleiding van ervaren Doktersassistenten. Wanneer je de triage beheerst ga je aan de slag bij een praktijk in je eigen woonregio (Fase 3). Geen paniek, wij zorgen voor die praktijk 💪. Twee vliegen in één klap!

Gedurende 9 – 12 maanden ga je 2 dagen per week (16 uur) aan de slag, waarvan de eerste maand in Houten. Deze dagen leggen we samen vast, aan de hand van jouw lesrooster! Elke maand is er ruimte voor een beperkt aantal stagiaires, dus reageer snel om zo snel mogelijk te starten.

Zodra jij jouw diploma hebt ontvangen, ontvang je van ons ook direct een vast contract als Doktersassistent. Hoe geweldig is dat!? Na je diplomering blijf je in ieder geval nog 12 maanden bij CareAbout werken. Het hele traject duurt dus ongeveer twee jaar. Na deze twee jaar kan jij kiezen of je langer bij CareAbout blijft, want die mogelijkheid is er altijd!

CareAbout is een detacheerder. Zodra je gediplomeerd bent, ontvang je een vast contract en ga je parttime of fulltime aan het werk bij diverse huisartsenpraktijken. Dit zijn praktijken in jouw eigen woonregio waar je een aantal weken/maanden werkt, zodat je in kortere tijd veel ervaring kan opdoen! Daarnaast bieden we je een groot aanbod van trainingen, cursussen en een ruim ontwikkelbudget. Ook gaan we aan de slag met een aantal persoonlijke eigenschappen. Dit allemaal zodat jij de beste versie van jezelf kan worden, op professioneel én persoonlijk gebied. Een vliegende start van jouw carrière als Doktersassistent!

Bij CareAbout willen we betere begeleiding geven dan een gemiddelde huisartsenpraktijk. Dit kost natuurlijk ook meer geld (huur, salaris van de begeleiding, materiaal en administratie). De kosten van de begeleiding en trainingen worden natuurlijk betaald door CareAbout. Echter, om de kosten als startende organisatie enigszins te beperken hebben we een belangrijke voorwaarde: indien je er op eigen verzoek voor kiest om te stoppen met de stage, dan vragen we €175,- per gelopen stagemaand. Dit geldt natuurlijk niet bij overmacht. Op die manier kunnen we de begeleiding blijven bieden die jij nodig hebt!

Neem contact op met Deveny, onze passievolle recruiter!

Ik combineer met veel plezier mijn achtergrond in de zorg en mijn passie om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen. Samen met jou kijk ik naar een passende manier om de beste stap in je carrière te gaan zetten. Ik ga je daarbij helpen! 💪

Ben je toe aan de nieuwe stap in jouw carrière? Neem contact met me op, want ik maak graag kennis met jou!

Deveny Jagram profielfoto
CareAbout test
Doe de CareAbout test: past CareAbout bij jou?
én pas jij bij CareAbout?
Telefonische kennismaking
Wie ben jij als Doktersassistent en waarom wil je bij CareAbout aan de slag?
Kennismaking op ons kantoor
We willen jou beter leren kennen. Wil jij samen met ons de communicatie in de zorg verbeteren?
Tekenen van je Stageovereenkomsten!
Tijd om te vieren dat je een leuke stage hebt gevonden en jezelf verder gaat ontwikkelen!
Startdag

Kennismaken met CareAbout en jouw collega’s!

Start!
Met een goede voorbereiding en een goed gevoel begin je jouw eerste dag!