Wil jij een leuke en leerzame bijbaan als student geneeskunde of farmacie?

Studiegerelateerde bijbanen: combineer ervaring opdoen met een leuk salaris!

Het is onze ambitie om aandacht voor de mens in de patiënt terug te brengen in huisartsenpraktijken en apotheken. Deel jij deze ambitie? Voor jou als student hebben we leuke bijbanen openstaan voor naast je studie! Bij CareAbout heb je zowel de mogelijkheid om veel te werken in een periode dat jou uitkomt, als ook de ideale bijbaan die te combineren is met jouw studiebelasting.  

Studenten farmacie

Studenten geneeskunde

Werken bij CareAbout, meld je aan!

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er als student voor jou zijn bij CareAbout? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of kijk nog eens bij de vacatures. Heb je nog niet gevonden wat je zocht, aarzel dan niet om te bellen: we hebben altijd meerdere mogelijkheden en kijken daarbij naar jouw wensen.

Maak kennis met Deveny

Ik ben Deveny. Tijdens mijn opleiding Human Resource Management ben ik erachter gekomen dat Recruitment is waar mijn passie ligt. Ik geloof namelijk oprecht dat de juiste persoon op de juiste plek hét verschil kan maken binnen een organisatie. Wanneer jij écht goed op je plek zit en doet waar je gelukkig van wordt, ben ik tevreden.

Ik ga graag met je in gesprek over je wensen en doelen, zodat we samen de juiste plek voor jou kunnen ontdekken!

 

Deveny Jagram profielfoto