Vacatures OLD

Kom jij ons team versterken?

We maken graag kennis met je! Kijk hieronder voor onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie

Vacatures

We kijken ernaar uit om je beter te leren kennen onder het genot van een goede kop koffie. “Wie ben jij en waar ben jij naar op zoek?” staat voor ons centraal in de eerste kennismaking!

Hieronder vind je verschillende vacatures die we bij CareAbout momenteel hebben. Vind je niet wat je zocht of ben je gewoon benieuwd of er nog andere mogelijkheden zijn? Bel dan gerust! We hebben vaak meer mogelijkheden en vertellen je daar graag meer over.

Mail naar werkenbij@care-about.nl of bel naar 085 – 130 22 44.

Vacature Student Farmacie

Ben jij op zoek naar een baan die te combineren is met jouw studie Farmacie? Wil jij naast bijverdienen ook jezelf verder ontwikkelen? Lees dan verder!

Vacature Tweede Apotheker

Ben jij enthousiast over het verbeteren van de communicatie in de zorg? Word jij enthousiast van het ontwikkelen van medisch onderwijs? Wil jij zorgdragen voor een betere kwaliteit van de medische kennis van onze zorgverleners? Dan is deze vacature wellicht…

People Manager Doktersassistenten

Ben jij een echt mensen-mens en wil jij verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de Doktersassistenten bij CareAbout? Ben jij op zoek naar een gave, afwisselende functie waarmee je impact maakt in de zorg? Lees dan snel verder!

Vacature Student Geneeskunde

Ben jij op zoek naar een baan die te combineren is met jouw studie Geneeskunde? Wil jij naast bijverdienen ook jezelf verder ontwikkelen? Lees dan verder!

Vacature POH-S

Wil jij je als POH-S verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak door middel van coaching, intervisie en vakinhoudelijke verdieping? Draag jij graag jouw onmisbare steentje bij aan het verbeteren van de communicatie in de zorg? Lees dan snel verder!

Vacature Praktijkmanager

Wil jij je als Praktijkmanager verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak door middel van coaching, intervisie en vakinhoudelijke verdieping? Lees dan snel verder!

Vacature Recruiter Apothekers(assistenten)

Ben jij een enthousiaste Recruiter die samen met een collega verantwoordelijk wilt zijn voor alles met betrekking tot recruitment bij een toffe organisatie? Heb jij affiniteit met de zorg en wil jij bijdragen aan het verbeteren van de communicatie in…

Vacature Doktersassistent Callcenter AZC (regio Arnhem)

Ben jij gediplomeerd Doktersassistent(e) en wil jij per direct aan de slag om de gehele telefonie op te pakken bij een Asielzoekerscentrum in de regio van Arnhem? Lees dan snel verder!

Vacature Openbaar Apotheker

Wil jij je als Apotheker verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak door middel van coaching, intervisie en vakinhoudelijke verdieping? Lees dan snel verder!

Vacature Doktersassistent in opleiding

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame stageplek? Wil jij je carrière een vliegende start geven en de zorgprofessional van de toekomst te worden? Lees dan snel verder!