Vacatures OLD

Kom jij ons team versterken?

We maken graag kennis met je! Kijk hieronder voor onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie

Vacatures

We kijken ernaar uit om je beter te leren kennen onder het genot van een goede kop koffie. “Wie ben jij en waar ben jij naar op zoek?” staat voor ons centraal in de eerste kennismaking!

Hieronder vind je verschillende vacatures die we bij CareAbout momenteel hebben. Vind je niet wat je zocht of ben je gewoon benieuwd of er nog andere mogelijkheden zijn? Bel dan gerust! We hebben vaak meer mogelijkheden en vertellen je daar graag meer over.

Mail naar werkenbij@care-about.nl of bel naar 085 – 130 22 44.

Vacature Student Geneeskunde

Ben jij op zoek naar een baan die te combineren is met jouw studie Geneeskunde? Wil jij naast bijverdienen ook jezelf verder ontwikkelen? Lees dan verder!

Vacature POH-S

Wil jij je als POH-S verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak door middel van coaching, intervisie en vakinhoudelijke verdieping? Draag jij graag jouw onmisbare steentje bij aan het verbeteren van de communicatie in de zorg? Lees dan snel verder!

Vacature Praktijkmanager

Wil jij je als Praktijkmanager verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak door middel van coaching, intervisie en vakinhoudelijke verdieping? Lees dan snel verder!

Vacature Recruiter

Ben jij een enthousiaste Recruiter die samen met een collega verantwoordelijk wilt zijn voor alles met betrekking tot recruitment bij een toffe organisatie? Heb jij affiniteit met de zorg en wil jij bijdragen aan het verbeteren van de communicatie in…

Vacature Doktersassistent Callcenter AZC (regio Arnhem)

Ben jij gediplomeerd Doktersassistent(e) en wil jij per direct aan de slag om de gehele telefonie op te pakken bij een Asielzoekerscentrum in de regio van Arnhem? Lees dan snel verder!

Vacature Medewerker Bron- en Contactonderzoeker COVID-19​

Wil jij tijdens de huidige COVID-19 crisis jouw steentje bijdragen in de zorg? Ter ondersteuning van de GGD gaan wij vanuit ons eigen Medisch Callcenter en vanuit thuis aan de slag met Bron- en Contactonderzoeken.

Vacature Openbaar Apotheker

Wil jij je als Apotheker verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak door middel van coaching, intervisie en vakinhoudelijke verdieping? Lees dan snel verder!

Vacature Doktersassistent in opleiding

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame stageplek? Wil jij je carrière een vliegende start geven en de zorgprofessional van de toekomst te worden? Lees dan snel verder!

Vacature Doktersassistent

Word jij blij van kwalitatief goede zorg leveren en heb jij aandacht voor de mens in de patiënt? Wil jij aan de slag in verschillende praktijken om ervaring op te doen en jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen? Lees dan…

Vacature Apothekersassistent

Word jij blij van kwalitatief goede zorg leveren en heb jij in de apotheek aandacht voor de mens in de patiënt? Wil jij aan de slag in verschillende apotheken om ervaring op te doen en jezelf op persoonlijk vlak te…