Vacatures

Vacatures voor Apothekersassistenten

Ontdek jouw carrièrepad als apothekersassistent(e) met persoonlijke groei en diverse ervaringen bij CareAbout.

Bekijk hier alle openstaande vacatures

Actuele vacatures: jouw kans om als apothekersassistent(e) te schitteren bij CareAbout

Werken bij CareAbout

Groei en Ontwikkeling Centraal bij de Vacature Apothekersassistent(e) bij CareAbout

Voor de vacature van apothekersassistent(e) bij CareAbout staat centraal dat je de ruimte krijgt om te groeien volgens jouw eigen behoeften. Met een persoonlijk groeiplan, begeleid door een toegewijde manager, bieden we een pad voor professionele ontwikkeling specifiek afgestemd op de ambities van elke apothekersassistent(e). Onze flexibele werkuren, leaseauto-opties, en nascholingsbudgetten zijn slechts enkele voordelen die wij bieden.

Als apothekersassistent(e) bij CareAbout krijg je ook de kans om ervaring op te doen op diverse werkplekken binnen je vakgebied, zoals in openbare en poliklinische apotheken, wat bijdraagt aan je carrièregroei. Maandelijkse onderwijsavonden en een groeibudget, zonder verplichtingen, ondersteunen jouw voortdurende ontwikkeling binnen de vacature van apothekersassistent(e) bij CareAbout.
Al 1.5 jaar in dienst voor CareAbout. Ik ben altijd tevreden geweest en nog steeds!
Mithaq Al Khamisi,
Apotheekassistent
ik werk nu 1.5 jaar voor Care About vanaf dag een met heel veel plezier na een aantal minder leuke ervaringen in de zorg was enthousiasme en motivatie voor ons mooie vak van assistente een beetje aan het verdwijnen. Ik kwam in aanraking met Care About en vanaf dag een voel ik mij thuis. Ze zijn er voor je in mooie maar ook in minder mooie periodes. Dit maakt dat ik mij ook volledig inzet voor de organisatie. Samen werken en helpen in de visie is iets waar ook ik voor sta. Ik kan Care About van harte aanbevelen! Samen sterk!
Marieke van der Klis,
Dokterassistent
Ik heb dankzij CareAbout mijn ZZP carrière een kickstart kunnen geven. Ik kwam voor mijn eerste opdracht uit in een goede sfeervolle werkomgeving en heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Het salaris wordt 9/10 wel op tijd gestort (heb alleen 1 keer te laat gekregen), maar een andere keer weer 5 dagen voor mijn factuurdatum. Ik raad CareAbout echt aan, vanwege contracten met leuke opdrachtgevers en goede en snelle betaling. Daarnaast groeien zij zelf ook met leuke opdrachten van CareAbout zelf, waardoor je gegarandeerd een leuke opdracht vind. 4,8 sterren van mij ;)
Priya Soekhai,
Student Farmacie
Care About deed zijn naam eer aan. Goed voor zowel de opdrachtsgevers als de medewerkers. Korte lijntjes, uitdagende opdrachten. Ik raad het aan!
Moniek van der Rest - Rozendaal,
Dokterassistent
Ik ben in 2023 bij deze organisatie gekomen. Ze hebben me veel geholpen en waren erg aardig. Ze deden hun best om alles goed te laten verlopen. Tot nu toe vind ik het erg leuk om met ze samen te werken. Ik dank hen hartelijk voor alles en wens hen prettige kerstdagen en een nieuwjaar vol gezondheid en geluk.
Madonna Maalouli,
Apotheekassistent