Werken bij CareAbout

Wil jij de zorgverlener zijn met aandacht voor de mens in de patiënt?

Ontdek wat CareAbout kan betekenen in jouw ontwikkeling

Wij geloven dat oprechte aandacht voor de mens en de patiënt alleen bereikt kan worden door zorgverleners de kans te geven zichzelf te ontplooien. CareAbout heeft per vakgebied specifieke ontplooiingstrajecten ontwikkeld die zorgprofessionals de kans bieden zichzelf te ontplooien op professioneel en persoonlijk vlak. We doen dat met passie op basis van drie belangrijke pijlers: Ervaringsverbreding, Persoonljke Ontwikkeling en Kennisverdieping

Word jij de Doktersassistent van de toekomst?

Het Ontplooiingstraject van CareAbout is het enige traineeship in Nederland voor doktersassistenten die jou ervaringsverbreding, persoonlijke ontwikkeling én kennisverdieping biedt.

Word jij de Apothekersassistent van de toekomst?

Voor gemotiveerde en gediplomeerde apothekersassistenten, die zichzelf professioneel en persoonlijk verder willen ontwikkelen is er het Ontplooiingstraject voor Apothekersassistenten.

Word jij de Openbaar of Tweede Apotheker van de toekomst?

Combineer ervaringsverbreding en persoonlijke begeleiding met het ontwikkelen van je organisatorische vaardigheden in onze Ontplooiingstrajecten.

Stage bij CareAbout als Doktersassistent in opleiding

Wil jij ook een leerzame en gave stage als doktersassistent in opleiding?

Werken als student geneeskunde of farmacie bij CareAbout

Studiegerelateerde bijbanen: combineer ervaring opdoen met een leuk salaris!

Overige functies en vacatures

We zijn altijd opzoek naar talent. Kom jij ons team versterken?

Maak kennis met Deveny

Ik ben Deveny. Tijdens mijn opleiding Human Resource Management ben ik erachter gekomen dat Recruitment is waar mijn passie ligt. Ik geloof namelijk oprecht dat de juiste persoon op de juiste plek hét verschil kan maken binnen een organisatie. Wanneer jij écht goed op je plek zit en doet waar je gelukkig van wordt, ben ik tevreden.

Ik ga graag met je in gesprek over je wensen en doelen, zodat we samen de juiste plek voor jou kunnen ontdekken!