Werken bij

Werken bij CareAbout

CareAbout staat klaar om jou te helpen ontdekken wat bij je past en welke groei jij wil realiseren. We vinden het belangrijk om te luisteren naar jouw behoeften en te begrijpen wat jij belangrijk vind.
Iedere zorgverlener heeft een eigen ambitie. Middels onze persoonlijke Groeiplannen combineren we ervaringsverbreding, persoonlijke begeleiding en vak-inhoudelijke verdieping, om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in jouw ambities. In het Groeiplan heb jij de mogelijkheid om aan te geven waar jij behoefte aan hebt en waar je wel of geen gebruik van wil maken.

Wie zijn wij?

Toegankelijk, mee-denkend en no-nonsense. Drie woorden waarmee we onszelf graag aan je voorstellen. Bij CareAbout denken we graag in wat er wel kan en hoe we iedereen het beste kunnen helpen.

Werken bij CareAbout

  • Vaste baan, met vaste uren (flexcontracten mogelijk, indien gewenst)
  • Mogelijkheid voor een lease auto
  • Persoonlijke begeleiding en een persoonlijk Groeiplan
  • Nascholingsbudget en mogelijkheid tot bijwonen van intern onderwijs

Aangenaam kennis te maken!

Het kennismakingsproces

Telefonische kennismaking

Wie ben jij en waar ben jij naar opzoek?

Kennismaking op ons kantoor

We willen jou graag beter leren kennen, zodat we je goed kunnen helpen. 

Je krijgt een contract aangeboden

Zijn zowel jij als wij enthousiast? Dan bieden we je een contract aan!

Tekenen van je contract

Tijd om te vieren dat je een nieuwe baan hebt én de kans krijgt verder te gaan groeien!

onboard

Onboarding

Na het tekenen van je contract, plannen we een onboardingsgesprek in. Hierbij leggen we nog een aantal praktische zaken uit.

Start

Na het tekenen van je contract, gaan we voor je aan de slag. Hoe dit eruit ziet, is persoonlijk en op maat gemaakt!

Startdag(en)

Tijdens je eerste kwartaal, nodigen we je nog een keer uit voor onze startdag(en). 

Al 1.5 jaar in dienst voor CareAbout. Ik ben altijd tevreden geweest en nog steeds!
Mithaq Al Khamisi,
Apotheekassistent
ik werk nu 1.5 jaar voor Care About vanaf dag een met heel veel plezier na een aantal minder leuke ervaringen in de zorg was enthousiasme en motivatie voor ons mooie vak van assistente een beetje aan het verdwijnen. Ik kwam in aanraking met Care About en vanaf dag een voel ik mij thuis. Ze zijn er voor je in mooie maar ook in minder mooie periodes. Dit maakt dat ik mij ook volledig inzet voor de organisatie. Samen werken en helpen in de visie is iets waar ook ik voor sta. Ik kan Care About van harte aanbevelen! Samen sterk!
Marieke van der Klis,
Dokterassistent
Ik heb dankzij CareAbout mijn ZZP carrière een kickstart kunnen geven. Ik kwam voor mijn eerste opdracht uit in een goede sfeervolle werkomgeving en heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Het salaris wordt 9/10 wel op tijd gestort (heb alleen 1 keer te laat gekregen), maar een andere keer weer 5 dagen voor mijn factuurdatum. Ik raad CareAbout echt aan, vanwege contracten met leuke opdrachtgevers en goede en snelle betaling. Daarnaast groeien zij zelf ook met leuke opdrachten van CareAbout zelf, waardoor je gegarandeerd een leuke opdracht vind. 4,8 sterren van mij ;)
Priya Soekhai,
Student Farmacie
Care About deed zijn naam eer aan. Goed voor zowel de opdrachtsgevers als de medewerkers. Korte lijntjes, uitdagende opdrachten. Ik raad het aan!
Moniek van der Rest - Rozendaal,
Dokterassistent
Ik ben in 2023 bij deze organisatie gekomen. Ze hebben me veel geholpen en waren erg aardig. Ze deden hun best om alles goed te laten verlopen. Tot nu toe vind ik het erg leuk om met ze samen te werken. Ik dank hen hartelijk voor alles en wens hen prettige kerstdagen en een nieuwjaar vol gezondheid en geluk.
Madonna Maalouli,
Apotheekassistent

Onze partners

Wij werken samen met ...