Wil jij je ontplooien tot de Openbaar Apotheker van de toekomst?

Combineer ervaringsverbreding en persoonlijke begeleiding met het ontwikkelen van je organisatorische vaardigheden in onze Ontplooiingstrajecten.

Het is onze ambitie dat jij gelukkig bent op je werk én met jezelf. Om dit te kunnen bereiken hebben wij specifieke Onplooiingstrajecten ontwikkeld die passen bij jou als Apotheker. We combineren het opdoen van ervaringen in verschillende apotheken met organisatorische vaardigheden en het uitvoeren van optimalisatietrajecten. Samen met jou zorgen we ervoor dat de communicatie weer op één komt te staan in de zorg, omdat aandacht voor de mens in de patiënt begint met goede communicatie. Heb jij ook deze ambitie? Dan lijkt het ons leuk om met jou kennis te maken.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens het Ontplooiingstraject doorloop je een vast coaching programma. Samen met jou ontdekken we waar jij gelukkig van wordt. Dit noemen wij zelfontdekking.

Organisatorische vaardigheden en optimalisatietrajecten

Als Apotheker zie je vaak dat dingen anders kunnen in de apotheek, maar lukt het vaak niet deze veranderingen daadwerkelijk te creëren. Middels onze online en offline CareAboutAcademy bieden wij jou de tools en middelen om wel het verschil te maken. Bovendien trainen en begeleiden we jou middels onze online én offline CareAbout Academy.

Ervaringsverbreding

Als onderdeel van onze Ontplooiingstrajecten ga je op zoek naar welke praktijk het beste bij jou past.

In het Ontplooiingstraject organiseren we maandelijkse intervisiebijeenkomsten om jou een veilig platform te geven waar je ervaringen kan uitwisselen met jouw collega’s. Op deze manier kun je veel van elkaar leren. Aanvullend organiseren we masterclasses die jou helpen jouw kennis en vaardigheden te verbreden. 

Neem contact op met Dionne, People Manager Apothekers

Met veel plezier werk ik als People Manager van de apothekers bij CareAbout. Door mijn achtergrond in de farmacie en de persoonlijke begeleiding die wij bieden hoop ik iedereen een mooi en leerzaam ontplooiingstraject te bieden. Lijkt me leuk om eens kennis met je te maken!

Sollicitatieproces

CareAbout test
Doe de CareAbout test: past CareAbout bij jou?
én pas jij bij CareAbout?
Telefonische kennismaking
Wie ben jij als Openbaar of Tweede Apotheker en waar ben je naar opzoek?
Kennismaking op ons kantoor
We willen jou beter leren kennen. Wil jij samen met ons communicatie in de zorg verbeteren?
Tekenen van je contract
Tijd om te vieren dat je een nieuwe baan hebt én gaat bijdragen aan een verandering!
Startdag

Kennismaken met CareAbout en jouw collega’s!

Tijdens de trainingsdagen zorgen wij ervoor dat jij klaar bent voor je eerste echte werkdag.

Start!
Met een goede voorbereiding en een goed gevoel begin je jouw eerste dag!