CareAbout en Latona bundelen hun krachten!

Start van een nieuwe samenwerking in 2021! Latona Organisatie- en Opleidingsadvies en CareAbout bundelen voor de medisch studenten hun krachten en kwaliteiten!

De Junior Triagisten doorlopen bij CareAbout een volledig opleidingsprogramma. Met de jarenlange ervaring, waardoor Latona zich expert in Triage mag noemen, kan zij de juiste training bieden aan onze medisch studenten om hen voor te bereiden voor het triagistenvak op de huisartsenpost. Het is dus een mooie aanvulling voor de leerstraat. We kijken dan ook uit naar de samenwerking met als doel het uitbouwen en waarborgen van kwalitatieve hoogwaardige zorg op de huisartenposten.

 

“Door de samenwerking met Latona aan te gaan, weten we zeker dat onze Tunior Triagisten een gedegen opleiding aanbieden en hen zo goed mogelijk voorbereiden op hun werkzaamheden bij onze opdrachtgevers van de huisartsenpost(en)”, aldus Timothy Hoolhorst, oprichter van CareAbout.

Ben je geïnteresseerd naar een bijbaan als Junior Triagist? Kijk dan eens op onze website of op onze vacaturepagina! 

Over de auteur Timothy Hoolhorst
Timothy is de oprichter van CareAbout. De kennis uit zijn studies geneeskunde en bedrijfskunde combineert hij dagelijks om de communicatie in de zorg iedere dag weer een stukje beter te maken!

Gerelateerde berichten