Startdag maart 2021

Binnen CareAbout wordt er achter de schermen met man en macht gewerkt om iedere maand een mooie online Academy-week neer te zetten. Ook deze maand is dat weer gelukt. De drijvende kracht van de startdagen zijn onze mediavormgeving stagiair Tristan en office management stagiair Cilia. Zij zijn onmisbaar in het Academy team. De regie en organisatie hebben wij voor een groot deel aan hen te danken. Tijdens de startdag van 24 maart mochten we weer een grote groep assistenten in opleiding, doktersassistenten en apothekersassistenten ontvangen. Met liefst 15 dames hebben wij weer een leerzame, interactieve en ook gezellige online startdag gehad.

Dames, bedankt voor jullie enthousiasme en heel veel succes bij jullie periode bij CareAbout!

Startdag CareAbout maart 2021

Samenwerken doen wij voortaan zo!

Allergieën, kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen.. Klinkt dit jou bekend in de oren? Bij de CareAbout assistentes wel. Tijdens de aandachtsavond van 24 maart hebben wij een workshop gekregen van Sophie de Jager van Status Grow. Tijdens de workshop ‘Samenwerken doe je zo!’ leerde Sophie ons tools hoe wij het beste kunnen samenwerken aan de hand van het Kernkwadrant en het 4G feedbackmodel. Sophie maakte gebruik van Mentimeter, hierdoor konden onze assistentes reageren op vragen en stellingen en kon Sophie direct de resultaten analyseren. In de break-out rooms konden we zelf met de theorie aan de slag en het toepassen op situaties die we in de praktijk dagelijks mee maken. Super leerzaam en ontzettend belangrijk voor een goede samenwerking.

Samenwerken bij CareAbout!

Enthousiast geworden over onze aandachtsavonden? Goed nieuws, door de QRcode te scannen of te klikken op deze link kun je je aanmelden voor een van onze aandachtsavonden.

QR CareAbout