Samenwerking Spoedpost Utrecht Stad en CareAbout!

De SUS en CareAbout hebben de handen ineengeslagen en starten vanaf het nieuwe jaar een structurele samenwerking, waarbij CareAbout de SUS zal voorzien van een flexpoule Junior Triagisten. De Junior Triagisten zijn afgestudeerde bachelor geneeskunde studenten, die door CareAbout en een erkend opleidingsinstituut worden getraind en opgeleid. De Junior Triagisten zullen daarna voor langere periode werkzaam zijn op de SUS.

 

“Als oud-geneeskunde student uit Utrecht en inmiddels al drie jaar samenwerkend met vele huisartsen uit de regio, zijn we verheugd dat we nu ook met de HAP de samenwerking hebben gevonden.”

 Timothy Hoolhorst, oprichter CareAbout.

Spoedpost Utrecht Stad
ontplooiingstraject-logo

Over CareAbout

Bij CareAbout geloven we in oprechte aandacht voor de mens in de patiënt. Wij maken communicatie in de zorg elke dag weer een stukje beter, omdat aandacht voor de mens in de patiënt begint met goede communicatie. Om echt een verschil te kunnen maken, richtte Timothy Hoolhorst, student geneeskunde en student bedrijfskunde, tijdens zijn studies CareAbout eind 2017 op.

CareAbout ondersteunt inmiddels praktijken en apotheken door heel Nederland met dokters- en apothekersassistenten op locatie. De assistenten bevinden zich in een twee jaar durend traineeship waarin zij zichzelf professioneel en persoonlijk ontplooien, om daarna uit te stromen bij één van de praktijken.

Samenwerking met Latona

Om de Junior Triagisten te voorzien van de juiste kennis, kunde en vaardigheden, zijn CareAbout en Latona recent een samenwerking gestart. Lees daar meer over in onze publicatie van 15 januari: CareAbout en Latona bundelen hun krachten!