Werk je in de zorg? Dikke kans dat je drukke werkdagen hebt. De zorg is overbelast en dat jij elke dag een steentje bijdraagt hebben wij alle lof voor. Jij helpt mensen graag, maar wie helpt jou? Natuurlijk heb jij ook doelen, ambities en ideeën. Maar door drukke werkdagen schiet dat er snel bij in. Wil je toch aan de slag met jouw groeiplannen, maar wil je dit niet alleen doen? Wij leggen je in vier stappen uit hoe we elkaar kunnen helpen. Werken in de zorg met persoonlijke begeleiding: zo doen we dat.

 • 1. De kracht van persoonlijke begeleiding

  Doelen stellen klinkt interessant, maar hoe doe je dat in je uppie? In je eentje doelen stellen en behalen is ontzettend lastig. Daarom hoef je het bij ons niet alleen te doen. Door persoonlijke begeleiding van een vaste manager houd jij een stok achter de deur. Samen bepalen jullie welke behoeften jij hebt: meer uitdaging? Meer scholing? Of juist meer ervaring opdoen? Het is allemaal mogelijk, maar door samen plannen te smeden wordt de focus op jouw behoefte gelegd en wordt het haalbaarder om je doelen te behalen. Bovendien werkt het motiverend om samen naar doelen te werken en erover te sparren. Zo ontwikkel jij je door in je vak én ga je met plezier naar je werk!

 • 2. Verschillende ervaringen opdoen binnen de zorg

  Houd je van nieuwe uitdagingen? Werken op verschillende plekken is ontzettend leerzaam. Het verbreedt je kennis, zet alles in een ander perspectief en je doet nieuwe ervaringen op. Zo word je zelfverzekerder in je werk en weet je raad in verschillende omstandigheden. Ervaring doe je op bij bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk, maar ook op andere plekken waar je als doktersassistente kan werken. Denk bijvoorbeeld aan de GGD, het ziekenhuis of een asielzoekerscentrum. Opdrachten duren ongeveer tussen de 3 en 12 maanden. Zo werk je er niet te kort, maar kun je echt alle fijne kneepjes leren van de locatie. Daarna kijken we naar een andere geschikte plek waar jij je verder kunt ontwikkelen. Klinkt goed, toch?

 • 3. Samen groeiplannen maken: wij helpen jou

  Zorgverleners helpen graag andere mensen, daarom helpen wij graag zorgverleners om zichzelf te ontwikkelen en op één te zetten. Samen stellen we groeiplannen op, zoals we hierboven al kort benoemden. Werken in de zorg met persoonlijke begeleiding vinden wij ontzettend belangrijk. En wist je dat het veel makkelijker is doelen te behalen als je het samen deelt? Des te belangrijker om samen groeiplannen te maken én elkaar op de hoogte houden van de vorderingen. Zo stel je niet alleen doelen, maar evalueer je deze ook samen. En hoe zo’n groeiplan eruit ziet? Dat leggen we je hier uit.

 • 4. Scholing in de zorg: alles naar jouw behoefte

  Wist je dat je nooit uitgeleerd bent? Ook niet als zorgverlener! Er is zoveel te leren. Maar wat je precies wil en gaat leren bepaal je zelf. Je krijgt namelijk een budget om cursussen en trainingen te volgen waar jij behoefte aan hebt. Natuurlijk kunnen we hierover sparren, want wat past nou het beste bij jou? Daarnaast is er bijna elke maand een vakinhoudelijke avond, die je vrijblijvend en gratis kunt volgen samen met je collega’s bij CareAbout. Interessant, toch?

Ben jij klaar om te groeien als dokters- of apothekersassistent?

Laten we samen de eerste stappen zetten naar jouw groei! Dit doen we door eerst kennis te maken en kijken of we inderdaad een match zijn en we elkaar kunnen helpen. We bespreken jouw ambities, doelen en wensen en lichten verder toe hoe het groeiplan bij CareAbout eruit ziet.

Zet vandaag je eerste stap richting groei en solliciteer direct! En geen stress, je zit nergens aan vast.