De tweede startdag van 2021!

De startdag vanuit onze CareAboutStudio (CAS) op 24 februari was wederom een groot succes. CareAbout is drie enthousiaste en gedreven doktersassistenten in opleiding rijker. Tijdens de tweede startdag van dit jaar deed onze nieuwe recruiter Deveny ook mee. We leerden onze nieuwe stagiaires Tugce, Laura en Esther en Deveny beter kennen en zij leerden CareAbout kennen. 

Door een upgrade in onze CAS was de interactie met de dames nog beter dan op onze andere online startdagen. Het was ontzettend leuk om te zien hoe iedereen mee deden. De DISC training van onze People Manager Dionne viel ook deze keer goed in de smaak. Doordat deze DICS training zo goed bevalt en we vaker het verzoek krijgen, gaat de Academy aan de slag om hier een online les van te maken in de Online Academy. 

Startdag februari 2021 CareAbout

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Hier vertelt onze People Manager Demi hoe het CareAbout team eruit ziet.

Wij zijn nooit meer moe en futloos

Hoe heb jij geslapen de afgelopen nachten? Een ding is zeker, het Academy team heeft na de Aandachtsavond op 24 februari als een roos geslapen. En de rest van de deelnemers vast ook… Het thema van de Aandachtavond was namelijk ‘Nooit meer moe en futloos?!’. 

Fysiotherapeuten Nicole en Jordi gaven veel praktische tips om direct toe te passen. 

De avond had alles wat het nodig heeft om tot een succes te leiden: professionele en enthousiaste sprekers, veel bruikbare informatie en een groot publiek met goede interactie. We leerden over de werking van hormonen op slaap, slaap testen om zelf uit te voeren, en het evalueren van ons eigen slaap. Wat moeten we wel en wat juist niet doen om beter te gaan slapen? 

Het is super om te zien hoe onze assistentes elke keer weer zo enthousiast zijn. Wij zijn blij dat we op deze manier met elkaar in verbinding kunnen blijven staan. 

Aandachtsavond februari 2021 CareAbout

Aandachtsavonden van CareAbout

QR CareAbout

Enthousiast geworden over onze aandachtsavonden? Goed nieuws, door de QRcode te scannen of te klikken op deze link kun je je aanmelden voor een van onze aandachtsavonden.

Onze Aandachtsavonden zijn tevens geaccrediteerd voor je KABIZ registratie!